Nyt og lånt

I dag var jeg en tur på biblioteket med min mor. Jeg skulle hente en bog jeg har reseveret, og hun skulle have nogle bøger om juleklip. Bogen jeg lånte hedder Wings af Aprilynne Pike. Har hørt godt om den, så nu skal den læses.

Da jeg kom hjem igen, kom posten forbi med bogen All I Want For Christmas af Amy Silver. Jeg har aldrig læst en bog der kun handler om jul, men den lød bare så sød og hyggelig, at jeg ikke kunne lade være at skulle prøve. Så kan jeg også rigtig komme i julestemning, hvis den altså er god.

SNE! Der er, som i nok har set, kommet sne på siden. Jeg synes det er virkelig hyggeligt, og passer jo lige til vejret lige nu.

Så langt, så godt – glædelig 2. december!

Reklamer

10 thoughts on “Nyt og lånt

 1. Var lige inde på Århus Kommunes Bibliotekers hjemmeside, og der kan man vidst ikke låne bogen “Wings” af Aprilynne Pike 😦 Hvor bor du?

  • Hej. 🙂 Mit bibliotek havde heller ikke Wings, men jeg reserverede den på bibliotek.dk. Der han du få bogen sendt til dit eget bibliotek fra et andet i landet, som fjernlån.

 2. Det nyeste indlæg er det først der dukker op i det slideshow-noget på forsiden 🙂 Hvis du bruger IE, så kan du ikke se det.. Gør du det? 🙂

  Det bliver skønt at få den i hænderne!

  Wings er forresten en rigtig sød bog 🙂

 3. Ah, okay 😀 Tak. Havde lige glemt, at der også var sådan en hjemmeside… Irriterende at “mit” bibliotek ikke modtager bestillinger fra bibliotek.dk – men så må jeg jo hente bogen hos et, der er lidt længere væk… :O Whatever, en undskyldning for at tage på det lidt større 😉 Shit, jeg snakker… Undskyld.

  • Ja, det er en rigtig smart side. Den har hvert fald hjulpet mig med at få nogle bøger. Den eneste ulempe var, at der gik et godt stykke tid før den kom. Men sådan er det jo.
   Du skal da ikke undskylde, du må snakke alt det du vil. 😉

 4. Det er rigtig rigtig hyggeligt, og jeg kan ikke forstå at folk hader det så meget.
  Jeg kan også sagtens overleve kulden og sneen, så længe sneen ikke er ved at tø, og der så bare ligger is og sjap.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s