Winter’s Passage af Julie Kagawa

Titel: Winter’s Passage
Forfatter: Julie Kagawa
Serie: The Iron Fey #1.5
Udgivet: 20 Maj 2010
Forlag: Harlequin Teen
Sider: 59
Sprog: Engelsk

 

Meghan Chace plejede at være en anmindelig pige… Indtil hun fandt ud af at hun i virkeligheden er en fe-prinsesse. Efter hendes fulgt fra den dødbringende Iron Fe, må Meghan nu holde sit løfte, om at tage med sin forbudte kærlighed, vinterprinsen Ash, tilbage til den ligeså farlige Vinter Domstol.

Men først har Meghan en lille forespørgsel – hun vil besøge Puck, sin bedste ven og hendes far Kong Oberons tjener. Puck blev alvorligt såret under et forsøg på at redde hende fra Iron Fe.

Alligevel går Meghan og Ash’s lille rejse ikke uset hen. De har fanget opsomheden fra en gammel, kraftfuld jæger – som selv ikke Ash er i stand til at besejre.

Dette er en kort novelle hvor handlingen foregår imellem bøgerne The Iron King og The Iron Daughter. Den findes ikke som fysisk bog, men kan downloades her. Den er dog kun tilgængelig indtil D. 31 januar 2011. Så man skal skynde sig at få downloadet den.

Det er en sød lille ekstra historie, hvor man følger Meghan og Ash på deres rejse tilbage til Vinter domstolen. Der sker ret hurtigt en masse, og man får lidt mere romantik at se mellem Meghan og Ash, og hører hendes tanker omkring det hele. Den opfrisker også kort hvad der skete i “The Iron King” som er den første bog i denne serie, og det var for mig en god ting, når man snart skal i gang med “The Iron Daughter”, for lige at være opsummeret. Den opfrisker samtidig minderne om det skønne univers det hele foregår i, som forfatteren har gjort meget ud af at beskrive ned til mindste detalje. Det er en fornøjelse at læse. Derudover får man også et gensyn med katten Grimalkin, som er en af mine yndlingskarakterer i serien. Hvis man ikke har læst The Iron King, vil jeg anbefale at man gør det hurtigst muligt. Det er en fantastisk bog.

Denne novelle fortsætter i samme gode stil og efterlader dig sulten efter den næste bog, The Iron Daughter!

Iron Fey #1: The Iron King er udkommet (Anmeldelse)
Iron Fey #2: The Iron Daughter er udkommet (Anmeldelse)
Iron Fey #3: The Iron Queen er udkommet (Anmeldelse)
Iron Fey #4 The Iron Knight udkommer den 18. Oktober 2011 (Anmeldelse kommer snart)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s