Blue Bloods af Melissa de la Cruz

Titel: Blue Bloods
Originaltitel: Blue Bloods
Forfatter: Melissa de la Cruz
Serie: Blue Bloods #1
Udgivelsesdato: August 2010
Forlag: People’s Press
Sider: 310
Sprog: Dansk

I de fleste rige familier i New York City gemmer der sig en hemmelighed og bagved dem alle et skjult samfund, der binder familierne sammen – og knytter dem til fortidens mest blodddryppende vampyrhistorier.

Schuyler Van Alen har altid været forskellig fra sine klassekammerater. Da hun fylder 15 begynder der dog at ske mystiske ændringer i hendes liv. Først dør en af klassens populære piger, men hvad mærkeligere er, begynder den lækreste fyr på skolen at interessere sig for Schuyler. Det viser sig, at de mennesker, Schuyler lever iblandt, ikke blot er New Yorks rigeste, men også udgør Blue Bloods, en gruppe vampyrer, der har været urørlige i århundreder. Nu er noget udefinerbart og blodtørstigt efter dem, og de er for en gangs skyld sårbare. Schuyler beslutter sig for at finde sandheden – men er hun i virkeligheden den mest forsvarsløse af dem alle?

 

Denne bog har fået utrolig mange dårlige anmeldelser, så jeg havde ikke de store forventninger til den. Jeg vil delvis også give ret i, at det ikke er den bedste bog der findes, men den fangede, plottet er originalt, og jeg har lyst til at hører mere. Det er en anderledes vampyr-roman, hvor vampyrerne har blåt blod, menneskene har rødt blod og hvor der lurer en farer derude som dræber de unge Blue Bloods på stribe. Schuyler og hendes venner tager til opgave at finde ud af hvem – eller hvad det er.

Hele bogen igennem sker der mystiske ting med vores hovedpersoner, så læseren sidder konstant med nye spørgsmål, som ikke bliver besvaret før halvejs i bogen, men det er kun med til at gøre historien mere mystisk og spændende. Man skal ikke forvente særlig meget drama og blodige slåskampe, men derimod er den hyggelig at læse, og man følger teenagerne Schuylar, Oliver, Dylan og Jack, Mimi og Bliss til fancy fester, i skole, blive forelsket og meget mere. Når man kommer halvvejs i bogen, sker der flere og flere nye og mystiske ting, og der sker mange af dem, så man skal koncentrere sig for at få alle afsløringerne med, og for at finde ud af hvem skurken er. Slutningen lægger op til endnu en spændende bog i serien, og jeg glæder mig til at vide mere om Schuylars fortid – og fremtid. Så selvom dårlige anmeldelser godt kan skræmme, så giv alligevel denne bog en chance mere.

Blue Bloods #2: Maskerade er udkommet. (Anmeldelse)
Blue Bloods
#3: Revelations er udkommet
Blue Bloods #4: The Van Alen Legacy er udkommet
Blue Bloods #5: Misguided Angel er udkommet
Blue Bloods
#6: Lost in Time udkommer den 27. September 2011
Blue Bloods #7: (Titel endnu uvist) udkommer i 2012

2 thoughts on “Blue Bloods af Melissa de la Cruz

  1. Det kan jeg godt forstille mig. Elsker selv at kigge på andres bogreoler.
    Næste indlæg kommer i morgen. Regner med at tage hele ‘turen’ i løbet af denne uge. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s