Killinger 13 november!

Igår fødte min kat Bella endelig.. og 5 små killinger kom til verden. 😀 3 grå og 2 sorte. Lidt kedelige  farver, men de er jo stadig bedårende. Så bliver nødt til lige at vise dem frem.

Er en stolt mor. 🙂 hehe.

Reklamer

6 thoughts on “Killinger 13 november!

 1. Hold da op hvor er de skønne – eich, du må så meget vise billeder hver uge så man kan følge dem blive større (elsker sådan noget). Og ja, sort og grå er måske ikke de mest specielle farver, men jeg syntes ikke der er noget smukkere end en helt sølv / blå kat, eller en kul sort en – den killing vi købte her for nogle uger siden er helt sort, en rigtig lille skønhed.

  Misser-mor er godt nok oss en flot kat – er hun race siden hun er langpelset eller er det bare tilfældigt?

  • Jo tak. Ja det var da en god idé. Det tror jeg da at jeg vil gøre. 🙂
   Vi tror at misse-mor er halv norsk skovkat. Hendes mor er almindelig huskat, og dens mor havde også lang hår. Så det er vidst gennem generne hun er blevet langhåret. 🙂 Hehe.
   Så håber også lidt at de her nye killinger bliver langhåret. Men det må tiden vise.

 2. Nice – jeg elsker norske skovkatte og maine coons. Vores lille monster (Fizban hedder han egentligt) er halvt maine coon, hvilket betyder at han i en alder af fem måneder nu vejer 3 kilo – jeg håber han bliver HUGE!!! =)
  Men hans pels er ikke vildt lang, kun lige lidt længere end en almindelig korthårs. Så det kan jo være at det er det samme med dine killinger. Jeg krydser dog fingre for, at de får en fin lang pels som deres mor. =D

 3. Hold da op! Fedt at han allerede er så stor. 🙂 Jeg synes også store eller tykke katte er så nuttede. Hehe. Har en halv perser, han har også den halv lange pels du beskriver – sådan rigtig bamse-agtig. Han er næsten lige blevet 15 år, lidt vildt synes jeg. 🙂

 4. Hmm, det er vel i realiteten ikke så unormalt at katte bliver så gamle. Da jeg boede med min mor og stedfar, lejede vi engang en del af huset ud, og de som boede der havde en old gammel kat på 21 år (mener jeg). Oven i hatten var det sådan en cornix rex, eller hvordan man nu staver det, altså sådan en pelsløs en, så den var gammel, rynket, pelsløs og havde seriøst dårlig ånde – den var lige ved at tage livet af mig en dag hvor jeg intet anende var et smut i kælderen. Laughs.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s