Lånte bøger #1

I dag fik jeg en masse sms’er fra biblioteket, om at der var kommet bøger hjem, som jeg har reseveret. De kom så lige på en gang allesammen, men det gør jo heller ikke så meget, så får jeg bare lidt travlt. 😉 Men tror nu ikke at jeg når at få læst alle 6 på en måned, specielt da “Englens By” lige kræver at jeg læser “Den tavse by” først (som jeg har stående på hylden).

Jeg har glædet mig til at læse dem, men især til “Dødspillet” af Suzanne Collins, da den lyder utrolig spændende, og selvfølgelig også fordi det er sådan en populær serie, som alle virker til at have læst, og givet høje anmeldelser. Så nu må jeg også igang. 😉

Og så får i lige titlerne på skrift..

Blue Bloods – Melissa De La Cruz
Melissa Marr – Mørk Lykke
Laurie Halse Anderson – Wintergirls
Cecelia Ahern – Dagbog Fra Imorgen
Suzanne Collins – Dødsspillet
Cassandra Clare – Englens By

Nu vil jeg se at få læst “Blood Promise” færdig. Mangler lige 50 sørgelige sider, så kan jeg gå igang med “Spirit Bound” og derefter biblioteksbunken. 
Blood Promise er godt nok en trist bog; pga. Dimitri og Rose. 😦 Så uretfærdigt og også vildt mærkeligt at han er så anderledes. Øv øv..

2 thoughts on “Lånte bøger #1

  1. Jeg håber du vil kunne lide Blue Bloods, da der er meget blandede meninger om den. Jeg personligt syntes den er rigtig god 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s