Hej…

.. og velkommen til min bog blog.
Nu har jeg brugt et godt stykke tid på at finde ud af hvordan dette lige foregår, det er godt nok forvirrende. 😉
Men jeg håber det falder mig mere naturligt hen af vejen.

Anuway, denne blog vil komme til at handle meget om bøger. Om hvilke bøger jeg får ind af døren, hvad jeg læser og mine anmeldelser. Håber i vil kunne lide det der kommer ud af det.

Sabine 🙂

Reklamer

4 thoughts on “Hej…

 1. Hey hey,

  Fantastisk, tak for din kommentar. 🙂
  Jeg er nu oss blevet ret lun på det her design. Syntes på en måde, at det passer bedre og bedre ind. Så måske det er det der får lov at blive. Men rigtigt nok, det minder meget om det så mange andre også har – også derfor jeg har overvejet så længe (siden jeg oprettede min blog mere eller mindre).

  Men ellers, velkommen som blogger. Kan se du også selv er gået med en grønt design. Det ser super godt ud! Grøn er bare en skøn farve. 😀

 2. Bare rolig, det tager sin tid at lære. Jeg fik introduceret WordPress i skolen (mens jeg læste til multimediedesigner), så jeg kendte de grundlæggende ting da jeg startede – men shit hvor jeg syntes det var forvirrende da jeg startede oss (altså i skolen, men oss en smule efterfølgende – heldigvis har jeg en computer-fancy kæreste som kommer og hjælper mig hvis jeg går i koma over ikke at kunne finde ud af tingene. Laughs.).

  Og den måde jeg får kommentarerne til at stå både her og på din blog: Simpelt, jeg skriver dem simpelthen begge steder. Sådanne, Magi. 😉 Laughs.
  Eich, jeg skriver kommentaren her, og copy/paster den ind på din blog bagefter.
  Jeg kan bedst lide at der figurerer både kommentarer og svar på min blog, det vil gøre det lettere for andre besøgende at finde ud af hvad der kommenteres hvad der svares og hvordan det hele hænger sammen.
  Men der er utroligt mange der udelukkende skriver på den anden blog. Altså i dette tilfælde, ville svare på dit indlæg udelukkende på din blog, og ikke også på ens egen.
  Men det er jo helt op til hvad man selv syntes om. 🙂

 3. Ahh, okay.. Så er det ikke bare mig der synes det er vildt forvirrende nu. Lejer du din kæreste ud? 😀 Hehe, ej.. jeg har desværre ikke en kæreste der kan finde ud af sådan noget. 🙂

  Nåhh, haha… jeg troede der var et eller andet smart teknisk trick, der gjorde det. Men kan godt se det smarte i det nu. 🙂 Tak for hjælpen/svaret på det mysterie… 😉

  • Hehe, jeg kan jo spørge ham. 😉

   Eich, hvis du har problemer med noget kan du jo altid spørge. Jeg kan ikke garantere at jeg ved hvordan man gør, siden jeg oss er lidt ny her, men jeg kan i hvert fald se om ikke jeg kan hjælpe. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s