Must-read 2012 bogudfordring

UPDATE: Det er nu marts måned. Jeg har ikke læst en eneste af bøgerne i udfordringen. Det er skidt. Så snart jeg er igennem de anmeldereksemplarer jeg har liggende, tager jeg lige en ordentlig omgang af disse bøger og læser. Det er ikke fordi lysten ikke er der, for det ér den, men mange andre bøger/ting tager tid lige nu. Kan se at en del besøger denne side om dagen, så jeg må hellere i gang. Tak fordi I følger med!

Currently reading (I udfordringen):

Anmeldt 2/20:
En shopaholics hemmelige drømmeverden
af Sophie Kinsella. (Anmeldelse)
Urværksenglen af Cassandra Clare (Anmeldelse)

Irene har startet en lille bogudfordring på sin blog (se her), og den har jeg besluttet mig for at deltage i. Udfordringen går ud på, at læse 20 bøger inden årets udgang. Det behøves ikke nødvendigvis være bøger, som udkommer i år 2012, men bare nogen, man super gerne vil have læst eller bare aldrig har taget sig sammen til at læse.

Min liste kan ses nedenfor. Jeg har linket bogens titel til Saxo.com, så man kan læse mere om de enkelte bøger. Alle 20 bøger er nu sat på min liste og jeg glæder mig til at komme i gang. I er velkommen til at skrive kommentarer nederst på siden med eventuelle spørgsmål eller hvor langt i selv er nået i udfordringen. Held og lykke og god læselyst til alle der deltager!

Bøger læst: 2/20

Jordens søjler af Ken Follett

Flagermusmanden af Jo Nesbø

Krystalhjertet – historien om Mira af Josefine Ottesen

Drengen i kufferten af Lene Kaaberbøl & Agnete Friis

Isfolket 1 – Troldbunden af Margit Sandemo

En shopaholics hemmelige drømmeverden (bd. 1 filmudg.) af Sophie Kinsella

Før jeg falder af Lauren Oliver

Skammerens datter af Lene Kaaberbøl

The Scorpio Races af Maggie Stiefvater

Samme dag næste år af David Nicholls

Mørk lykke af Melissa Marr

Urværksenglen af Cassandra Clare

The Greyfriar af Clay & Susan Griffith

Den første, hb. af Justin Cronin

Ruling Passion af Alyxandra Harvey

De dødes kald af Kelley Armstrong

Bumped af Megan McCafferty

Hulebjørnens klan af Jean M. Auel

Vindens navn af Patrick Rothfuss

Luxe af Anna Godbersen

26 tanker om "Must-read 2012 bogudfordring"

 1. Jeg syntes det er nogle rigtigt gode bøger du har fået sat dig gor at læse, specielt “mørk lykke” er en af mine favoriter
  Venlig hilsen Lea m.

 2. Hej Sabine :-D
  Jeg ved ikke om du har læst Aprilynne Pike’s ‘Wings’, men hvis du ikke har kan den stærkt anbefales! God læselyst :-)

 3. Hej. Jeg ser at du har sat Vindens navn på din liste, men hvis jeg var dig ville jeg klart overveje at læse den på engelsk. Især fordi det endnu er usikkert hvornår eller om nr. 2 overhovedet bliver oversat. Jeg er netop gået i gang med toeren “The Wise Man’s Fear” og det er helt vidunderligt at være tilbage i den serie igen.

 4. Hej Sabine :)
  Du skal virkelig glæde dig til “Sagaen om isfolket” og “Shopaholic”, man bliver simpelthen grebet af dem med det samme. Det er selvfølgelig ret forskellige genrer, og jeg plejer mest at være til fantasy, så isfolket var jo lige noget for mig, men man kan bare relatere til Beccas laængsel efter tøj, og alle de seriøst dumme ting hun gør, den serie er super god :D God fornøjelse…

   • luxe, de dødes kald, urværksenglen, skammerens datter, før jeg falder, krystalhjertet, mørk lykke og hulebjørnens klan :-)

    du skal specielt glæde dig til de dødes kald og urværksenglen, de er rigtig gode. Og før jeg falder er også rigtig god

 5. Forsiden på “Luxe” er bare SÅ flot! Hver gang jeg kigger på den får jeg lyst til at købe en kjole magen til, selvom jeg aldrig ville få lejlighed til at bruge den xD

 6. Hej,
  Du kan godt glæde dig til både “Krystalhjertet” og “Vindens navn”, de er begge super gode. Jeg vil dog give Kathrine ret i, at “Vindens navn” næsten må være bedre på engelsk, det kan ikke undgås, at der går noget tabt i oversættelsen, når sproget er så lækkert i originalen.
  Jeg skal også have taget mig sammen til at læse “Den første” på et tidspunkt, kan bare ikke lade være med at tænke, at jeg kunne læse to romaner af normal længde på den tid, det tager at læse den ene mursten.

 7. Du kan helt sikkert glæde dig til “Vindes Navn” Jeg har læst de to bøger der er uggiver på dansk, og jeg har planer om at læse den hele på engelsk om et års tid. grunden til dette er at jeg kun gå i 10. klasse, så jeg komme til at miste noget hvis jeg giver mig i kast med at læse så mange sider på engelsk, men der er ingen tvivl den må og SKAL læses :)

 8. Inden jeg så din “udfordring”, skulle jeg til at skrive en lille kommentar om at du burde skamme dig over ikke at have læst: skammerserien og kongedræberkrøniken , men det kan jeg se at du heldigvis vil forsøge at gøre i år :)

  ps. glæd dig også til at læse urværksenglen! – dødens instrumenter er gode, men urvæksenglen er bare en tand bedre!

 9. Hej piger!

  Tak for jeres kommentarer. :) Det er fedt at hører jeres anbefalinger og meninger om bøgerne. Inspirere mig meget til at komme i gang med dem. Og helst snart. Så tak.

  Vh. Sabine

 10. Pingback: En shopaholics hemmelige drømmeverden af Sophie Kinsella | Sabine's bogblog

 11. Du skal virkelig glæde dig til at læse Den første. Den er måske lidt lang, men når man først kommer i gang er den næsten ikke til at slippe. Jeg kan næsten ikke vente på at 2′eren og 3′eren kommer på dansk. Det er generalt nogen gode bøger du har tænkt dig at læse, jeg har godt nok kun læst 2 af dem, men der en del af de andre som jeg godt kunne tænke mig at læse.

  Held og lykke med at få læst dem alle sammen, og når du engang får læst Den første vil jeg gerne høre din mening :)

  Vh. Henriette

 12. Ser du har læst Fanget af E L James. En interessant bog, hvor jeg er meget enig i din anmeldelse. Prøv evt. at læse den danske Metusalem af Flemming Dyrbye – den kombinerer en spændende historie med en erotisk historie lidt i stil med Fanget.

 13. De fleste af de bøger er rigtig gode. :)
  Kan anbefale Divergent af Veronica Roth … hvis du ikke har læst den. C:

 14. Justin Cronin’s Den Første har været min yndlingsbog lige siden jeg læste den første gang. Har siden læst den 4 gange, og opdager nye ting HVER gang. Den er fantastisk. Hård og meget lang, men fuldkommen fantastisk. Glæder mig til filmen!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s